A tatabányai Dr. Geiszelhardt Gábor (FVR Árpád-házi Szent Erzsébet Közösség/Buda) vehette át csütörtökön az „Év Családorvosa a Kárpát-medencében” díjat a Magyar Tudományos Akadémia székházában.

A népszerű doktor a székház Krúdy-termében vehette át a Magyar Általános Orvosok Tudományos Egyesülete által alapított elismerést. A helyszínen Tatabánya alpolgármestere, Bereznai Csaba méltatta a díjazottat.

Dr. Geiszelhardt Gábor, a kertvárosi, 13. számú körzet felnőtt háziorvosa 1985-ben szerezte orvosi diplomáját a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen. Ezt követően telepedett le Tatabányán és kezdte meg elismerésre méltó munkásságát, melyet mai napig rendszeresen végez a város lakóinak egészségéért. Munkája mellett családapaként is helytáll a mindennapi életben: 5 gyermeke közül hárman is orvosi pályára léptek a szüleik mintáját követve.

Örömmel tölt el bennünket, hogy ezt a díjat egy világi ferences testvérünk kapta. Mi világi ferencesek nem tudunk ilyen nagy elismerésben részesíteni, csak azt tudjuk adni, hogy sokan, sokszor az imáinkban hálát adunk az Úrnak, hogy téged közénk vezetett, és ismerhetünk.

Scroll to Top